Poartă de intrareMeniu principalMisiunea noastrăLecţiile on-lineCitit zilnicBandă desenată săptămânalDonaţiaContactaţi-ne


 
Faceţi Donaţia Dvs.

Susţineţi activitatea Cyberspace Ministry

«Căci ajutorul dat de darurile acestea, nu numai că acopere nevoile sfinţilor, dar şi este o pricină de multe mulţumiri către Dumnezeu. Aşa că dovada dată de voi prin ajutorul acesta, îi face să slăvească pe Dumnezeu pentru ascultarea pe care mărturisiţi că o aveţi faţă de Evanghelia lui Hristos şi pentru dărnicia ajutorului vostru faţă de ei şi faţă de toţi.» (2 Corinteni 9:12,13).

Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a putea continua acest minister. Cu bucurie vă oferim gratuit produsele şi serviciile noastre. Cyberspace Ministry nu este finanţat de vreo organizaţie, religiosă sau non-religioasă. Acest minister nu are, deci, nici o sursă regulată de venit decât donaţiile d-voasră.

Dacă aţi beneficiat, într-un fel sau altul, de lecţiile noastre biblice on-line, de programele noastre, sau de serviciile noastre gratuite, vă invităm smerit să luaţi în considerare susţinerea financiară a eforturilor noastre de evanghelizare. Toate donaţiile, indiferent de sumă, sunt primite cu recunoştinţă.

  • Dacă vorbiţi limba engleză, daţi clic aici pentru o ofertă specială.
  • Dacă vorbiţi limba franceză, daţi clic aici pentru o ofertă specială.

Puteţi face donaţii on-line, prin cărţi de credit prin serverul securizat PayPal (Ce este PayPal?). Este rapid, gratuit şi sigur.

Daţi clic aici pentru a face donaţia dvs. Mulţumim!
Monedă:
Dacă nu aveţi carte de credit, puteţi trimite donaţia dvs. prin poştă. Întocmiţi un cec sau un mandat poştal internacional pe numele Cyberspace Ministry, şi trimiteţi-l la următoarea adresă:

Cyberspace Ministry
P.O. Box 36015
Sherbrooke (Quebec)
J1L 2L3      CANADA

Prin ajutorul dvs. acordat acestui minister, sprijiniţi menţinerea prezenţei noastre pe Internet şi continuarea oferirii gratuite a produselor şi serviciilor noastre fraţilor şi surorilor noastre în Hristos din lumea întreagă.

Neîncetat, prin Internet, difuzăm Evanghelia lui Isus Hristos oamenilor pierduţi ai acestei lumi. Vă mulţumim pentru donaţie. Fie ca Domnul Atot- Puternic să vă binecuvinteze pentru trimiterea donaţiei din dragoste.

Fie ca harul lui Dumnezeu, dragostea lui Isus Domnul şi pacea Duhului Sfânt să vă însoţească pe voi şi pe familiile dvs., mereu.